Никога не ходете с дете в автомобилен салон!

  • 02.01.2020 9:50 /
  • 4269 /
  • 0
Никога не ходете с дете в автомобилен салон!

Децата обичат лъскавите коли и като цяло всякакви лъскави неща. И обичат да си "играят" по всякакъв начин с тях. Понякога обаче това води до големи главоболия за родителите.

Такъв е случаят със семейство, олекна с хиляди долар заради художествените умения на своето 3-годишно дете. Родителите решили да посетят автомобилен салон Audi в своя град, а разходката им завърши в съда заради техния малчуган.

5 практични съвета за справяне със запотяването на прозорците в колата

По време на разходката на китайското семейство момченцето успяло да надраска няколко чисто нови коли само с малко камъче.

Жертва на „художествените умения” на детето се оказали доста скъпи модели като Audi Q3 и SUV-то Q8. Драскотините били доста дълги, а повечето от колите били надраскани повече от един път, пише Drive tribe.

Кои са най-добрите двигатели на 2020 година

Малкият "художник" успял да надраска 10 коли и да нанесе щети за 200 000 юана, или 38 000 долара. За търговското представителство главоболията не били малко. Те не могат да продадат тези коли като чисто нови и загубата за тях ще е още по-висока.

Естествено, родителите на детето отказали да платят сумата и в крайна сметка спорът бил решен в съда. Там било решено, че родителите ще платят около 70 000 юана, около 13 500 долара.

КОМЕНТИРАЙ