Невиждан до сега обир на гориво, смели апаши задигнаха цели 4 тона от бензиностанция ВИДЕО

  • 17.03.2022 10:17 /
  • 14691 /
  • 0
Невиждан до сега обир на гориво, смели апаши задигнаха цели 4 тона от бензиностанция ВИДЕО

Цените на горивата принудиха много крадци да прибегнат към различни методи за точене на гориво и след като вчера ви разказахме за класическото дупчене и източване на резервоари от коли, то днес ще ви покажем един доста по-съвременен и хитър начин, който крадците на гориво използват, пише Факти бг.

Кадрите идват от САЩ, където собственик на бензиностанция остана без близо 4 тона гориво, след 3-дневни набези от група престъпници.

Шефът на бензиностанцията забелязал, че три поредни дни един и същ Chrysler Voyager паркира точно над отвора за пълнене на цистерните и стои там 15-20 минути.

След това колата бързо потегля, без дори да използва някоя от колонките или магазина на бензиностанцията. Собственикът на обекта се усъмнил в действията на групата с Chrysler-а и на четвъртия ден отишъл да провери какво точно се случва.

Шофьорът на вана, обаче реагира бързо и напуска бензиностанцията, без да успее да източи повече гориво. Въпреки това, крадците могат да се похвалят с близо 4 тона откраднато гориво, благодарение на дупка в пода на колата и помпа, която да го източва.

 

 

КОМЕНТИРАЙ