Невероятно: Няма да повярвате какво се случи с паднала във водата Toyota СНИМКИ

  • 17.07.2020 9:50 /
  • 18410 /
  • 0
Невероятно: Няма да повярвате какво се случи с паднала във водата Toyota СНИМКИ

Тази история с паднала от кея кола е наистина уникална. Всичко се случило в едно от крайбрежните селища на Великобритания. Хечбекът с три врати Toyota Corolla, преустроен за доставки, по неизвестни засега причини, е паднал във водата.

В резултат на падането, предната част на колата е деформирана, както и предното стъкло е разбито. И тук започва най-интересното.

Скоро на помощ пристигнал камион Mercedes-Benz Atego с кран на шасито. След това вече вдигната от водата Toyota Corolla изведнъж повлякла със себе си своя спасител - и във водата се оказали и двете машини.

Как да се измъкнете от потъваща кола: 3 съвета, които могат да ви спасят живота

Най-вероятно, неправилно е била избрана траекторията на повдигането или нещо се е случило с хидравликата. Впоследствие, много по-мощен кранов на четириосното шаси Volvo FH (8х4) се втурнало на помощ на двата автомобила.

Тази яка машина бързо се справила с колата, но при повдигането на крана на базата на Mercedes-Benz се случило същото като преди това - преобръщане във водата. Очевидно виновникът и при двете падания бил неравният, с лек наклон бряг.

Кои признаци в салона на колата показват, че тя е участвала в ПТП

Наложило се на помощ да бъде викан аналогичен четириосен кран на шасито на Volvo - изглежда, че просто не е бил намерен по-мощен в близост. И този път съдбата най-накрая се смилила над спасителите и всички потопени машини били благополучно спасени от водния плен. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ