Неравна битка: Камаз и трактор срещу влак ВИДЕО

  • 07.06.2021 8:25 /
  • 3625 /
  • 1
Неравна битка: Камаз и трактор срещу влак ВИДЕО

Пореден разтърсващ въображението сюжет, заснет от автомобилен регистратор, набира популярност в мрежата. Инцидентът е станал на железопътен прелез в момент, когато по релсите е преминавала влакова композиция. 

От една страна към прелеза се е приближавал лек автомобил, от който е заснет инцидента, а от дугата страна - триосен Камаз с трактор с вериги на ремаркето. 

Вижда се, че за въпросния прелез не е била предвидена бариера, а само знака Stop, който водачът на камиона е игнорирал, а също не е отчел стрелата, която с малко излиза извън габаритите на стрелата на кран, превозвана на последната влакова платформа. 

Без да дочака влакът да се отдалечи на безопасно разстояние, водачът на камиона тръгва в атака и се нанизва на стрелата, само че схватката между влака, камиона и трактора се оказва неравностойна. 

Трябва да отбележим и музикалното парче, което свири в колата, където е и видеорегистраторът: то е толкова уместно, че редица потребители са на мнение, че цялата тази работа е постановка. 

За отбелязване е и тоталната невъзмутимост на водача, през цялото време на "баталната сцена", той не издава дори и звук. 

Напълно е възможно в първите секунди на случващото се той да е изгубил ума и дума, а всичките епитети по адрес на Камаза, да са прозвучали едва след края на снимките. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Татиана Камазистка
    08.06.2021 4:22
    А, я, когда шофирауйо на Камазик, все записваю и всем звуками кричаю, что все будет лучше и в Ютубик качвайю, и мой язъйк с падежами перфектной.