Неотговарящи на очакванията: Най-разочароващите автомобили на 2022 г. СНИМКИ

  • 23.12.2022 9:50 /
  • 86173 /
  • 0
Неотговарящи на очакванията: Най-разочароващите автомобили на 2022 г. СНИМКИ

През 2022 г. много компании зарадваха шофьорите с вълнуващи нови коли. Въпреки това има и модели, които напълно не оправдават очакванията. Журналистите от изданието CarsCoops разказаха кои нови автомобили са ги разочаровали най-много.

Има много кандидати за титлата "най-голямото разочарование на годината", но експертите са откроили три модела. Според тяхното мнение, тези автомобили са могли да зарадват автомобилните ентусиасти, но поради някои причини не са успели.

Subaru Solterra/Toyota bZ4X

Toyota bZ4X и нейният "брат близнак" Subaru Solterra трябваше да бъдат олицетворение на бъдещата идеология на японския производител. Този изцяло електрически кросоувър се сблъска с редица проблеми веднага след пускането си на пазара.

Най-популярният и култов джип на Ford излиза на европейския пазар ВИДЕО

Първо, купувачите бяха разочаровани, че бързото зареждане може да не работи в студено време. След това пускането на електрическия кросоувър беше отложено заради лошо закрепени колела. Toyota дори се наложило да изкупува обратно автомобили от клиентите.

Hyundai Santa Cruz

Компактният пикап на Hyundai може би щеше да спечели клиентите с бюджетната си цена и отличното си оборудване, ако Ford не беше представил следващото поколение Maverick, който има по-добра икономия на гориво и по-ниска цена. В резултат на това моделът не успя да спечели достатъчно фенове.

Volkswagen ID. Buzz

На пръв поглед може да изглежда, че това е попадение в целта. Миниванът има красив дизайн, който напомня за първото поколение на Transporter, и интересни особености, но това се е оказало недостатъчно.

Представиха стилен и евтин електрически автомобил за 5700 долара СНИМКИ

Цената на Buzz в Германия започва от 64 581 евро. Това е твърде много за модел с малка мощност и пробег от 424 км по цикъла WLTP. Потенциалните купувачи са избрали по-евтини модели. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ