Необичайно: Фирма раздава нови Rolls-Royce и Lamborghini като подарък при покупка на апартамент (СНИМКИ)

  • 15.12.2018 9:50 /
  • 1969 /
  • 0
Необичайно: Фирма раздава нови Rolls-Royce и Lamborghini като подарък при покупка на апартамент (СНИМКИ)

Търговците на недвижими имоти понякога измислят фантастични начини да привлекат клиенти, които да си купят нов дом. Агенцията The Mansions в Acqualina в Маями, Флорида, предлага безплатни Rolls-Royce Cullinan и Lamborghini Aventador S при закупуването на луксозни апартаменти.

Естествено, апартаментите се намират в луксозен пентхаус на брега на Маями. Palazzo del Cielo струва $ 38 милиона (около 33,3 милиона евро) и се предлага с мебели и аксесоари по индивидуален дизайн от Luxury Living / Fendi Casa. Навсякъде има мраморни подове, включително тераси и тавани с височина до 4.57 м, а в някои достига и 9.14 м.

Пентхаусът заема целия 47-ия етаж на сградата и предлага 836 квадратни метра вътрешно пространство и 232 кв. м открити тераси. Това е достатъчно за четири спални, шест бани, две бани за гости, голям салон, фамилна стая, лятна кухня, сауна и тераси с частен басейн със остъклено дъно.

Rolls-Royce Cullinan - изтънчен стил и свръхлукс (СНИМКИ/ВИДЕО)

Като потвърждение за автентичността на офертата, на територията на комплекса е поставен направен по поръчка Rolls-Royce Cullinan в стил Magma Red. Той има интериор в комбинация с изделията на Bespoke Tan и Black с отделение от Open Pore.

Зрелищен драг рейсинг с неочакван финал: Lamborghini Urus срещу Tesla Model X P100D (ВИДЕО)

Компанията "Ролс-Ройс" с радост са подкрепили проекта, още повече че в Acqualina има много голям собственици на техни автомобили. В гаражите на сградата се намират 58 машини Rolls-Roycе, включително и уникалният червен Ghost Series II. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ