Не е за вярване: Жена шофира, а ястреб я замери със сом и смачка колата ѝ СНИМКИ

  • 01.01.2020 8:00 /
  • 6164 /
  • 1
Не е за вярване: Жена шофира, а ястреб я замери със сом и смачка колата ѝ СНИМКИ

Сом падна от небето и счупи предното стъкло на колата на жена, която просто е карала по пътя. 

Това, естествено, е трудно за вярване, но въпреки всичко е истина, защото доказателства за случилото се имат както потърпевшата, така и нейният братовчед, притекъл ѝ се на помощ. 

Шофирането е опасно нещо 

Хората управляват двутонни коли със скорост от 80 километра в час. Нещастни случаи стават всеки ден. Но когато ние си мислим за опасностите при шофирането, то ние си представане някакъв сблъсък, а не падането на риба от небето, която да счпи предното ви стъкло.

Този път обаче се е случило точно това. 

Намерете рибата 

Реза Уолстън - жена от окръг Бофорт в щата Северна Каролина, е пътувала със своята 3-годишна дъщеря към вкъщи, прибирайки се от дома на своята майка. 

Тя забелязала голяма птица, летяща с нещо, което прилича на сом, в клюна си. Уолстън описала онова, което се е случило впоследствие, така: "Помислих си, че това е доста голяма риба, дори за ястреб. След това птицта неочаквано я хвърли по предното ми стъкло, което се счупи".

Въпреки, че още преди това жената видла сома в клюна на ястреба, ударът с рибата бил огормна изненада за Реза Уолстън и дъщерея ѝ 

Жената сподели още: "Трябваше да се убедя, че по дъщеря ми няма стъкла, че нищо не я боли". За щастие, дъщеря ѝ се е отървала от инцидента без дори да получи драскотина. 

Колкото и да е било странно, по думите на Уолстън, дъщеря ѝ дори не се била изплашила. 

Пострадали нямало, а и помощта пристигнака почти веднага. 

Рибата не била заседнала в стъклото. Тя отскочила, но Уолстън знаела, че трябва да я намери, за да може да я представи на застрахователите си. 

Стюард Бароу, братовчед на Уолстън, веднага намерил рибата, когато пристигнал на мястото на инцидента, за да помогне.  Също така за него било изключително любопитно как риба може да нанесе толкова много щети. 

"Почти се бях отказал да търся, когато след 15 минути, връшайки се към колата, видях рибата. Беше сом, както тя подозираше", разказва Бароу.

Цялото семейство било доста шокирано от това, че риба може да нанесе такива големи щети. Добре, че никой не е потрадал.  

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • rtr
    26.05.2020 0:05
    nebesen dar.