Не е за вярване какво направи ревнивата жена на таксиджия СНИМКИ

  • 14.12.2019 10:20 /
  • 36187 /
  • 0
Не е за вярване какво направи ревнивата жена на таксиджия СНИМКИ

Психолозите казват, че хората, изпитващи патологична ревност са толкова сигурни, че партньорът им им изневерява, че не възприемат никакви аргументи. Най-често техните подозрения нямат никакви основания, но правят живота с такива хора просто непоносим.

Трудно е да си представим какви подобни мисли са минавали в главата на млада мексиканка в конкретния подобен случай, за който ще ви разкажем. Жената решила да се укрие с едногодишния син в багажника на автомобила на съпруга си, който е таксиметров шофьор на Uber, когато започнала вечерната му смяна.

Вижте как таксиджия спаси зрелищно жена и две деца на пътя ВИДЕО

Пътникът в този ден бил млад мъж, Крис Астудильо, който се отличавал с добър слух. Той чул скърцане от багажника и привлякъл вниманието на водача към него. Какво било учудването на мъжете, когато намерили съпругата и детето на таксиджията, които се криели там.

Пътникът разказал в мрежата, че е станал свидетел на грандиозен семеен скандал, шофьорът качил членовете на семейството в колата и се карал на плачещата си съпруга.

Жена зареди колата си с неправилно гориво и последва нещо кошмарно ВИДЕО

Потребителите в интернет са поразени от безотговорността на младата жена, която е била по-притеснена от въображаемата измяна на съпруга си, отколкото за собственото си дете, което е можело да се задуши в багажника. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ