Не е за вярване какво има в багажника на този Toyota Fortuner ВИДЕО

  • 28.08.2022 11:50 /
  • 10519 /
  • 0
Не е за вярване какво има в багажника на този Toyota Fortuner ВИДЕО

В канала Revokid Vlogs в YouTube се появи видеоклип на модернизиран кросоувър Toyota Fortuner с тоалетна в багажника.

Индийският журналист Сарат Саджи, собственик на автомобила, се сдобива с лична тоалетна благодарение на Ojes Automobiles. Отделът за специални проекти на компанията се занимава с преоборудване на автомобили за хора с увреждания.

Тоалетната е монтирана в малка "стая" заедно с една от седалките на третия ред. Мястото за тоалетната изглежда много малко, но собственикът е седнал удобно на нея. Във видеото се вижда и гъвкав маркуч за душ и отвор за оттичане в пода.

В тоалетната може да се влезе, като се сгъне напълно седалката на втория ред. Видеото показва, че това е много лесно да се направи, практически с една ръка.

Експертите от Car and Driver избраха най-добрия електромобил за 2022 г. ВИДЕО

Средноразмерният кросоувър Fortuner е базиран на платформата на Toyota Hilux. Сегашното, осмо поколение на пикапа беше представено през май 2015 г. През 2019 г. беше представена актуализирана версия на модела с подобрен екстериор и интериор.

На пазара Toyota Hilux се предлага с 2,4-литров и 2,8-литров дизелов двигател. Мощността на единия двигател е 150 к.с., а на другия - 177 к.с. На определени пазари се предлага бензинова версия с 2,7-литров двигател с мощност 166 к.с.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ