Не е за вярване: Дядо Коледа и елф арестуваха крадци на коли ВИДЕО

  • 19.12.2020 9:20 /
  • 2426 /
  • 0
Не е за вярване: Дядо Коледа и елф арестуваха крадци на коли ВИДЕО

Полицаи под прикритие в град Ривърсайд, Калифорния, са извършили доста сюрреалистичен арест, при който елф е извадил пистолет, а Дядо Коледа е повалил заподозрения.

Служителите на реда са облекли празничното облекло като част от програма, насочена главно към противодействие на кражбите на дребно в магазините.

Двама от полицаите били дежурни в местен мол, за да хващат крадци с откраднатите стоки, когато излизат от магазините. Те обаче получили съобщение за подозрителна дейност на паркинг в близост до търговския център.

Не е истина каква гавра си спретна тази жена с крадците на нейната кола ВИДЕО

Според данните на полицията, един от тайните коледни полицаи под прикритие е открил тримата мъже, които са откраднали Honda CR-V. Единият заподозрян е успял да избяга с колата, но останалите били задържани на паркинга, което довело до странната сцена в това видео, публикувано от полицейското управление в Ривърсайд.

Дядо Коледа успява да постави белезници на ръцете на единия от пестъпниците. Този заподозрян е задържан и в крайна сметка арестуван за съпротива срещу ареста, както и за притежание на наркотици. 

В крайна сметка откраднатият CR-V е намерен изоставен. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ