Не е истина: Шофьорка с джип се заклещи на стълбите на полицейски участък СНИМКИ

  • 08.05.2022 11:50 /
  • 12448 /
  • 1
Не е истина: Шофьорка с джип се заклещи на стълбите на полицейски участък СНИМКИ

Всички сме чували истории за епични провали при работа с навигатора. Разчитайки сляпо на подсказките на приложението, шофьорите често се озовават на разбити селски пътища, в задънени улици или във водоеми.

Жена от Портланд, щата Мейн, САЩ, се е заклещила с кросоувъра си Toyota Highlander на стълбите на полицейски участък. Според нея за всичко е виновен навигаторът, който й е посочил грешен маршрут.

Първо минала през гаража на полицейския участък и се озовала в затруднено положение след като се опитала да слезе по стълбите, за да излезе на улицата.

Обяснявайки действията си, 26-годишната жена казва, че просто е следвала GPS указанията. Полицията обаче има друга версия.

Извършените тестове показват "прекомерно" количество алкохол в кръвта на водача. Може да се предположи, че навигаторът е бил настроен на режим "пешеходец", но алкохолът е попречил на дамата да прецени трезво ситуацията и я е подтикнал към безразсъдни действия.

ВИДЕО показва как новите джаджи предотвратиха инцидент с кола

Полицията обвинява жената в шофиране в нетрезво състояние. Тя може да бъде лишена от шофьорска книжка и да й бъде наложена голяма глоба. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Да бе да
    08.05.2022 17:56
    Бахти и Москвича,трябва да викат от Украйна Армата да го издърпа таман е на скорост.......????