Не е истина: Мъж си купи кола от автокъща и излезе с нея от... 2-рия етаж ВИДЕО

  • 17.09.2021 12:50 /
  • 3796 /
  • 0
Не е истина: Мъж си купи кола от автокъща и излезе с нея от... 2-рия етаж ВИДЕО

Това можеше да бъде един от най-хубавите дни в живота на жител на Хайдерабад, щата Телангана в Индия, който си е избрал и си е закупил нов автомобил.

Но този ден е станал за него един от най-лошите, тъй като мъжът успял да разбие току-що купената си кола и освен това попаднал в болница.

Всичко се случило толкова бързо, че никой в автокъщата нямал време да реагира. Щастливият собственик на автомобила седял зад волана на чисто новия Tata Tiago и разсеяно слушал последните съвети на мениджъра.

Трябвало само да натисне леко газта и да застане на хидравличната рампа, която да спусне колата на първия етаж (сделката е била на втория етаж). Но той натиснал газта прекалено силно и прескачайки рампата, излетял от втория етаж направо на улицата.

17-годишен разби хиперкола Pagani Huayra за 3,4 млн. долара ВИДЕО

За щастие на тротоара под него не е имало никой, така че единствените пострадали при този инцидент са Tata Tiago и нейният собственик. Мъжът е получил няколко леки наранявания и е успял да се измъкне от разбития автомобил, като бил транспортиран до болница за последващи прегледи. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ