Не е истина какво изпадна от Tesla по време на движение ВИДЕО

  • 26.02.2021 9:20 /
  • 13528 /
  • 0
Не е истина какво изпадна от Tesla по време на движение ВИДЕО

Напоследък собствениците често се оплакват от различни дефекти в автомобилите Tesla. Този път проблемът е свързан със стъклото.

Джули Маккуин е съобщила, че задното стъкло на електрическия й автомобил е паднало и се е счупило по време на шофиране по магистралата. Случилото се е запечатано на видео, записано директно от страничната камера на Модел 3.

На кадрите може да се види как Джули се движи по магистралата с относително ниска скорост. Изведнъж задното стъкло на колата й пада от лявата страна и се разбива на пътната настилка. За щастие пътят е полупразен, а другите участници в движението са успели да избегнат препятствието.

Tesla се опита да убие водача, наложи му се да се прави на каскадьор СНИМКИ

Самата Маккуин е разказала, че преди случилото се е чула трясък и е започнала да се преустройва, за да спре край пътя и да разбере причината, но не е имала време. Колата се натъкнала на неравности и стъклото просто паднало на пътя, принуждавайки намиращата се отзад Kia Sorento да маневрира.

Електромобилите Tesla продължават да се рушат в движение, ето какво се случи СНИМКА

След случилото се жената се е втурнала към сервиза на Tesla, но те отказали да монтират стъклото по гаранцията, предполагайки, че тя просто е попаднала в ПТП. След като видеото било показано на служителите, всички съмнения бяха разсеяни. Смяната на стъклото вместо два часа обаче отнело четири. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ