Не е истина каква скъпа беля направи пенсионерка със своя Rolls-Royce СНИМКИ

  • 30.04.2023 10:50 /
  • 21117 /
  • 1
Не е истина каква скъпа беля направи пенсионерка със своя Rolls-Royce  СНИМКИ

Куриозен инцидент се е случил в САЩ. Възрастна жена катастрофирала със своя Rolls-Royce Dawn за 360 000 долара и нанесла значителни щети на съседа си, съобщава CBS 12.

Инцидентът е станал в Палм Бийч, Флорида. Както успели да установят от полицията, 66-годишната американка изгубила контрол върху луксозния автомобил на тясна улица, блъснала се в бордюр и влязла в двора на съседа си.

Автомобилът Rolls-Royce Dawn преминал през тревата и съборил уникална коралова статуя на стойност цели 3 милиона долара.

След това пробил оградата и излетял от парапета на плажа. В този вид разбитият Ролс-Ройс е открит от полицията. За щастие при инцидента няма пострадали.

BMW пуска кросоувър, разработен заедно със супермодела Наоми Кембъл ВИДЕО

Пред полицаите пенсионерката заявила, че не помни нищо. Твърди, че е претърпяла загуба на паметта, въпреки че не е получила черепно-мозъчна травма и в кръвта й не са открити следи от алкохол, наркотици или лекарства.

Това са победителите в конкурса "Световен автомобил на годината" 2023 СНИМКИ

Ако американката бъде призната за виновна, тя не само ще трябва да компенсира цената на скулптурата, но и да плати 10 100 долара за ремонт на оградата, бордюра и парапета.

В допълнение, кабриолетът Rolls-Royce Dawn също ще изисква възстановяване. Скъпият автомобил е с повредени радиаторна решетка, предна и задна броня. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Дачия фен
    30.04.2023 9:26
    Ние тука пенционерите в Бългерия ,караме само Дачия лОГИН и не правим такива мащабни бели!