Не е истина каква гавра си спретна тази жена с крадците на нейната кола ВИДЕО

  • 29.10.2020 9:20 /
  • 49863 /
  • 0
Не е истина каква гавра си спретна тази жена с крадците на нейната кола ВИДЕО

Конкретният случай е пример за това как технологиите за отдалечен достъп могат да помогнат за намирането и извършването на издевателства над крадците на електромобили Tesla.

Tesla Model 3 е сигнализирала на собственичката си Анабел Брет за това, че са проникнали в салона на колата й. Брет не губила време, ами веднага се отправила в преследване на престъпниците, гаврейки се с тях по пътя през приложение на смартфона си.

След като получила известието чрез приложението Tesla Mobile, Анабел отишла в гаража, където не намерила електрическата си кола. Приложението също така позволява проследяването на местоположението на автомобила, от което се и възползвала потърпевшата, когато е тръгнала със свой познат и колата му след крадците.

Автопилотът на Tesla направи спасителна маневра, от която всички замръзнаха ВИДЕО

Отново чрез Tesla Mobile Анабел е активирала "Valet Mode", който позволява ограничаването на максималната скорост до 112 км / ч, както и включването и изключването на осветлението, контролирането на електрическите прозорци и клаксона.

Престъпниците не издържали на такава психологическа атака, спрели и напуснали Tesla Model 3. Те толкова бързали, че един от тях оставил шофьорската си книжка в електрическата кола. Няма да е трудно да се докаже, че принадлежи на крадеца, тъй като електромобилите на Tesla имат режим "Sentry Mode", който включва записването на обкръжаващата среда в случай на заплаха от незаконни действия от страна на зложелатели. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ