Не е истина как шофьор на Volkswagen пести гориво в задръствания ВИДЕО

  • 17.04.2022 12:50 /
  • 40701 /
  • 0
Не е истина как шофьор на Volkswagen пести гориво в задръствания ВИДЕО

Шофьорът на стар Volkswagen Beetle е заснет на оживена улица в Лима, Перу. Необичайният случай е публикуван в Tik-Tok от потребител и видеото бързо става популярно.

Докато близките автомобили карат бавно, шофьорът на Beetle пуска краката си през дупка в колата и действайки с тях подражава на емблематичния анимационен герой Фред Флинтстоун в продължение на няколко секунди.

Припомняме, че в популярния анимационен сериал "Семейство Флинтстоун" семейството караше колата си, като я задвижваше с краката си.

Вероятно собственикът е изключил двигателя, докато е шофирал по равен или леко наклонен път. Трудно е да се бута автомобил по пътя по този начин, но е възможно да бъде задържан в движение. Въпреки че е възможно по този начин просто да се забавлява в задръстванията.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Тези автомеханици удивляват с работата си

Някои от потребителите в мрежата дори се шегуват, че това може да е начин да се справи с покачването на цените на бензина през последните месеци. "Знам, че бензинът е скъп, но не мисля, че скъперничеството на Фред Флинтстоун би стигнало толкова далеч", пише Ерик Тикона Иларио. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ