Най-практичният модел на Dacia в бюджетния сегмент бе показан в интернет

https://auto.blitz.bg/novini/nay-praktichniyat-model-na-dacia-v-byudzhetniya-segment-be-pokazan-v-internet Auto.blitz.bg
Най-практичният модел на Dacia в бюджетния сегмент бе показан в интернет

Бюджетният автомобил Dacia Dokker беше показан онлайн с дизайн от 2025 г. Практичен автомобил за голямо семейство визуално е направен много модерен и съобразен с изискванията на днешния ден.

Миниванът Dokker вече не се произвежда за световния пазар - моделът е остарял и е заменен в линията от 7-местното комби Dacia Jogger. Но в канала Digimods DESIGN решиха да измислят нов Dacia Dokker 2025. Това е опит за фантазия за по-модерна кола с добро оборудване. За основа са взели VW Caddy - това се вижда от логото на гърба.

Но това е аматьорска работа и няма нищо общо с Рено и Дачия. Резултатът е интересен, но вече знаем, че големият кросоувър Dacia Bigster, базиран на новото 3-то поколение Duster, ще бъде пуснат скоро в продажба.

Конвейерът за модела вече се настройва. Очаква се първите екземпляри на Dacia Bigster да бъдат произведени преди края на 2024 г. Кросоувърът трябва да влезе в продажба през 2025 г.

По-рано се появи информация, че моделът ще струва около 22 000 евро за базова версия. Отлично предложение, предвид практичността и размера на новия продукт. Това обаче ще бъде най-скъпият модел на Dacia досега.

 

 

Горещи

Коментирай