Най-накрая! Показаха дизайна на новата "Тройка" на BMW, брутален е! (СНИМКИ)

  • 02.10.2018 8:47 /
  • 16970 /
  • 0
Най-накрая! Показаха дизайна на новата "Тройка"  на BMW, брутален е! (СНИМКИ)

В мрежата се появиха снимки на най-новата "Тройка" на BMW с индекс G20. На изображенията от официалния конфигуратор на модела са представени модификацииите на 330i с пакет M Sport и топ версията 340i.

При запазени с общите със сегашната BMW 3-Series пропорции, моделът от новото поколение е видимо по-агресивен: увеличен е броят на агресивните линии по каросерията, променена е формата на фаровете, калниците са различни, както и формата на въздухозаборниците. Това се вижда ясно от изображенията, публикувани във форума Bimmerpost. 

В палитрата с цветовете на каросерията на "Тройката" са се появили четири нови варианта: Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II, Vermont Bronze. В зависимост от версията ауспусите ще бъдат също различни: кръгли за 330i, трапецовидни за 340i. Също така, топ версията 340i ще има решетка на радиатора с различна рисунка. Трябва да се отбележи, че на изображенията на салона на колата със спортна скоростна кутия липсва традиционният джойстик-селектор. 

По-рано стана известно, че BMW 3-Series ще получи променена извивка на Хофмайстер - фирменият елемент на екстериора на BMW, използван от марката от 1961 година насам. Центърът на тежестта на новата кола ще бъде с 10 милиметра по-нисък. Масата на седана е намалена с 55 килограма, а разпределението на тежестта по осите е приближено до идеалните 50:50.

 

КОМЕНТИРАЙ