Най-мощната Skoda Kodiaq: нови подробности, които ще ви изненадат (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 18.09.2018 18:52 /
  • 8942 /
  • 1
Най-мощната Skoda Kodiaq: нови подробности, които ще ви изненадат (СНИМКИ/ВИДЕО)

Спортната версия на Skoda Kodiaq RS е украсена с черни гланцови и матови вложки и е снабдена с 20-инчови джанти Xtreme в базовата си модификация. По думите на дизайнерите на компанията, тези щрихи трябва да подчертаят особено динамичния  характер на първия спортен кросоувър на марката и да го отличат значително от гражданската му версия. 

Черният цвят са получили релсите на покрива, решетката на радиатора, кантовете на прозорците и огледалата за задно виждане. Задната броня на кросоувъра Skoda Kodiaq RS е украсена от интегрирания дифузор на широките тръби на ауспуха. Това дизайнерско решение, всъщност, е характерна черта на всичките модели RS.

Основната идея на дизайна на 20-инчовите джанти е демонстрацията на червените спирачни апарати и блестящите 17-инчови дискове. В профил 10-те спици на джантите са доста тънки и въобще не скриват гледката зад тях. 

Дизайнерите обръщат внимание и на това, че е променен и самият логотип на "RS". Буквата "V", означаваща победа от английското "Victory", е боядисана в червено, което трябва да символизира спортния дух и стоицизъм.

Припомняме, че световната премиера на спортния кросоувър Skoda Kodiaq RS, чиято мощност ще е 240 конски сили, ще се състои в рамките на Международния автомобилен салон в Париж през октомври тази година. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Сержант Тръпков
    19.09.2018 10:39
    Отвсякъде м изненадахте с пикливите 240 к.с.