Най-малката кола излиза на пазара - цената ще ви изненада приятно

https://auto.blitz.bg/novini/nay-malkata-kola-izliza-na-pazara-cenata-shte-vi-iznenada-priyatno Auto.blitz.bg
Най-малката кола излиза на пазара - цената ще ви изненада приятно

FAW Bestune Pony e микро хечбек и ще бъде пуснат в продажба съвсем скоро. Продажбите на хечбека FAW Bestune Pony , който дебютира на автомобилното изложение в Шанхай през 2023 г., ще започнат на китайския пазар на 28 юли тази година. За това пишат китайски медии.

По отношение на размерите си колата е завидно малка: дължината е 3000 мм с междуосие 1953 мм. Хечбекът е с три врати. Въпреки компактния размер на автомобила, в интериора му могат да се настанят четирима души.

Акцентът на новия продукт е интериорът, направен в розови тонове; няма централен мултимедиен екран, но има цифрово табло.

Под капака на Bestune Pony има електрически мотор с мощност 27 к.с. с. В основната конфигурация Cute Fun Horse автомобилът е оборудван с батерия с капацитет 9,4 kW ∙ h, пробегът с едно зареждане е 122 км. 

Що се отнася до цената, на китайския пазар тя варира от 26,9 хил. до 31,9 хил. юана (6700-8000 лева). Отбелязва се, че компанията планира да пусне седем нови модела електрически превозни средства под марката Bestune през следващите три години.

Горещи

Коментирай