Най-голямата автоморга в Емирствата (ВИДЕО)

  • 14.06.2019 8:40 /
  • 5831 /
  • 1
Най-голямата автоморга в Емирствата (ВИДЕО)

Огромен парцел насред пустинята в арабското емирство Шарджа е превърнат в последен пристан за десетки хиляди изоставени луксозни и колекционерски автомобили, разказва статия във в. The Sun. В гигантското гробище са събрани коли от всякакви марки и модели, но погледа привличат най-вече стотиците прашасали и неугледни символи на разкоша с емблемите на Bentley, Ferrari, Rolls-Royce, Lamborghini и Range Rover.

Скандална СНИМКА от столичен автосервиз потресе мрежата!

Повечето от колите в моргата в Шарджа са изоставени от собствениците им. В много случаи това са бизнесмени, на които се е наложило по една или друга причина да напуснат спешно Емирствата. Тамошните закони за финансовите задължения са изключително строги и фалирали предприемачи предпочитат да избягат вместо да се борят за имуществото си.

Караме 1.5 млн. опасни таратайки, а заплахите идат от неочаквани места!

Някои от скъпите автомобили са паркирани по летища и обществени паркинги, откъдето са извозени в гробището. "Ferrari, Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini, Range Rover, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Mustang... Тук можете да откриете всяка кола, за която някога сте мечтали", пише заснелият това видео 25-годишен блогър Мохсин Латиф.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • tha_Movieman777
    15.06.2019 15:42
    ИСКАМ ОТ ВСИЧКИ ТЕЯ КОЛИЦИ--ВСИЧКИТЕ РЕЗЕРВОАРИ КОЛАНИТЕ СТЪКЛАТА ТАБЛАТА ЗАД КОРМИЛОТО КОЖАТА ОТ СЕДАЛКИТЕ СТРАНИЧНИТЕ ОГЛЕДАЛА И ДЖАНТИТЕ С ГУМИТЕ ОЩЕ СЕГА ИСКАМ -КЕШИРАНГ ВЕДНАГА