Най-евтиният модел на BMW от ново поколение беше показан онлайн

https://auto.blitz.bg/novini/nay-evtiniyat-model-na-bmw-ot-novo-pokolenie-beshe-pokazan-onlayn Auto.blitz.bg
Най-евтиният модел на BMW от ново поколение беше показан онлайн

BMW подготвя няколко модела от ново поколение наведнъж, които ще станат най-евтините в линията и ще заменят серия 1. Автомобилите ще получат нови двигатели - електрически вместо двигатели с вътрешно горене. Един от тях беше показан онлайн.

И по-рано се появиха подробности и информация за дизайна на моделите BMW i1 и BMW i2 (предварителни имена). Сега художникът Avarvarii е подготвил своето виждане за възможния външен вид на автомобила, който се очаква да дебютира през 2027 г.

Не е известно дали производствените модели ще приличат на това изображение. Но в случая за основа е използвана концепцията на BMW Vision Neue Klasse, която демонстрира стилистичната посока за следващите модели на компанията.

Известно е, че първият електрически автомобил ще бъде представен като компактен хечбек и седан, а вторият ще бъде кросоувър в две версии. Очаква се новите електрически автомобили на BMW да бъдат изградени на платформата Neue Klasse. Автомобилите могат да имат задвижване на задните колела, задвижване на предните колела или задвижване на всички колела.

Новата архитектура предлага широка гама от конфигурации. В спортната версия от дивизията M, новите BMW могат да бъдат оборудвани с два електрически мотора като част от трансмисията за задвижване на четирите колела.

 

Горещи

Коментирай