Най-евтиният електромобил за $4 000 стана още по-добър СНИМКИ

 • 24.04.2021 9:20 /
 • 8269 /
 • 3
Най-евтиният електромобил за $4 000 стана още по-добър СНИМКИ

Електрическият автомобил Wuling Hongguang MINI EV е най-компактният и достъпен в състава на концерна General Motors, част от който се явява китайската марка. Най-евтиният модел електромобил излезе на пазара през 2020 г. и вече стана изключително популярен.

Непрекъснато нарастващото търсене на този автомобил подтикна производителя към решението да пусне нова версия. Машината беше представен на изложението в Шанхай.

Основната разлика от предишната кола е сгъваемият мек покрив. Също така, компактният електрически автомобил е с преработени предни фарове и задни светлини, инсталирани са по-малки странични огледала и оригинални джанти на нископрофилна гума. Бели вложки на броните и вратите допълват външния вид.

Вътрешното оборудване на Wuling Hongguang MINI EV Cabrio включва два сензорни екрана и седалки с високи облегалки за глава. Покривът е изработен от плат и се сгъва в специално отделение, оборудвано на мястото на задните седалки.

Вижте как изглежда най-евтиният електромобил на Skoda СНИМКИ

Кабриолетът се задвижва от електрически мотор с мощност от 20 к.с., което му позволява да ускорява до 100 км / ч. Пробегът след зареждане е 120 км.

Засега малкият електрически кабриолет от Китай е със статут на концепт, той скоро ще получи производствена версия. Цената му ще започне от $ 4300 - малко по-скъпа от стандартния хечбек, който се продава за само $4 000. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • шуменец
  24.04.2021 10:22
  Скъпа електрическа играчка от братски Китай! Ще се продава без предварително записване! Могат да я пуснат и на промоция?!
 • шуменец
  24.04.2021 10:25
  Скъпа електрическа играчка от братски Китай! Ще се продава без предварително записване! Очаква се и на промоция?!
 • Май
  24.04.2021 10:40
  Май вместо да вървим напред някакси се връщаме назад! Вливат се пари в нещо което е без бъдеще!