Най-евтиният електромобил на Mercedes за 2025 г. бе показан на живо

https://auto.blitz.bg/novini/nay-evtiniyat-elektromobil-na-mercedes-za-2025-g-be-pokazan-na-zhivo Auto.blitz.bg
Най-евтиният електромобил на Mercedes за 2025 г. бе показан на живо

Новият Mercedes CLA 2025 ще бъде най-евтиният електрически автомобил на германската компания. Автомобилът от следващо поколение беше показан преди премиерата в мрежата по време на текущи тестове.

Традиционно по време на пътни тестове новата кола, чийто външен вид е класифициран, е скрита под камуфлажен филм. Въпреки това виждаме характерния силует, подобен на купе, който винаги е отличавал CLA от другите компактни модели. Кадрите на живо се показват от CarSpyMedia. 

В кабината на Mercedes CLA се очаква огромен централен монитор на модерния информационно-развлекателен комплекс MBUX, който ще работи на базата на изкуствен интелект.

Известно е, че новият Mercedes-Benz CLA ще получи пълна гама от силови агрегати. Автомобилът ще се предлага в бензинови, дизелови, хибридни и изцяло електрически модификации.

Благодарение на използването на модерната модулна архитектура на Mercedes, следващата CLA за първи път ще получи изцяло електрическа задвижваща система в допълнение към гамата модификации с двигатели с вътрешно горене. Премиерата се очаква преди края на 2024 г.

Горещи

Коментирай
1 Коментара
MarkoX
преди 6 дни

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк---- https://do.my/texx

Откажи