Находка за над 1 млн. долара откриха в изоставена ферма ВИДЕО

  • 31.12.2022 9:50 /
  • 4913 /
  • 1
Находка за над 1 млн. долара откриха в изоставена ферма ВИДЕО

В САЩ е открита изоставена колекция от ретро автомобили. Няколко десетки автомобила ръждясват от години в изоставена ферма. Видеозапис на находката е публикуван в YouTube от блогъра Раул Бургос.

Вероятно фермата е била работилница за реставрация на стари автомобили, за което свидетелстват инструментите и огромният брой резервни части.

По-голямата част от автомобилите в колекцията са американски класически модели от 60-те и 70-те години на миналия век от марките Ford, Dodge, Pontiac и Plymouth. Сред тях има някои наистина много редки коли.

Най-ценните са Ford Mustang Boss 429 с 375 к.с. от 1969 г. и Dodge Challenger R/T кабриолет от 1970 г. И двата модела са произведени в малки количества (по-малко от 1000 бройки) и имат обща стойност от почти един милион долара.

Volkswagen представи забавна реклама на своите електрически коли ВИДЕО

В захвърлената ферма има също Ford Torino Cobra Jet от 1970 г. със 7,0-литров V8 двигател, Plymouth GTX от 1969 г. и Pontiac GTO от първо поколение. Виждат се и доста Ford Mustang от различни години на производство.

Освен това могат да бъдат видяни и стари мотоциклети и трактори. Някои от машините са ръждясали или разглобени, други са в доста добро състояние и са покрити само със слой прах.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Таню Гешев
    02.01.2023 11:33
    Това нова ферма ли е или е същата за която вече четох в десетина публикации през последните няколко месеца?