Наръгаха я с нож и я напъхаха в багажник, а тя успя да се спаси по уиникален начин

  • 08.02.2021 8:47 /
  • 13078 /
  • 0
Наръгаха я с нож и я напъхаха в багажник, а тя успя да се спаси по уиникален начин

В астралийското село Берима в щата Нов Южен Уелс момиче успя да оцелеее като по чуди, след като счупи стопа на кола, пише в Daily Mail.

В сряда около 11 часа сутринта шофьор на камион видял окървавена женска ръка да стърчи от багажника на Holden Commodore (австралийска марка автомобил) от мястото, където трябва да е левият стоп на колата. 

Мъжът веднага се обадил в полицията и след около 20 минути стражите на реда спрели колата за проверка. В нея се намирали 18-годишната Латия Хендерсън и 24-годишната Ли Кетли. 

А в багажника полицаите открили жена с рани от нож. 

Според доклада, във вторник, 2 февруари около 22:30 часа Хендерсън и Кетли нападнали Ниша Филипс, няколко пъти я наръгали с нож и я пъхнали в багажника на колата ѝ, след което откраднали автомобила. 

"Извадила е голям късмет, че шофьорът на камиона е бил бдителен и ние успяхме да я намерим все още жива. Очевидно е, че всичко е могло да приключи по много лош начин", отбелязаха от полицията. 

От там предположиха, че похитителките са искали да отидат в Белангло, печално известна гора между Сидни и Канбера, където лесно са могли да скрият трупа. 

Полицията е подвигнала обвинения срещу Хендерсън и Кетли в нанасянето на рани с намерението да бъдат причинени тежки телесни повреди, отвличането на човек и управление на МПС бес съгласието на собственика му. 

Кетли също е получила обвинения за съхраняване на канабис и шофиране на кола без книжка. 

Филип остава в болницата в Ливърпул, но без опасност за живота. Похитителките са в затвора. 

КОМЕНТИРАЙ