Намериха мистериозен склад, пълен с редки автомобили ВИДЕО

  • 14.01.2022 10:50 /
  • 9190 /
  • 0
Намериха мистериозен склад, пълен с редки автомобили ВИДЕО

В канала Engrave в YouTube е публикувано интересно видео. Авторът на кадрите показва как случайно открива колекция от изоставени автомобили. Всички те са от миналия век.

Самата колекция се състои от повече от сто автомобила. Повечето от тях са седани Oldsmobile, но сред тях има и Peugeot и един стар Plymouth. Някои от показаните там модели са слезли от производствената линия през 90-те години на миналия век, но има и по-ценни от 70-те години на миналия век.

Освен колите, за чието състояние е трудно да се съди от видеото, блогърът открива в изоставената сграда и много тематична литература. Предимно наръчници за ремонт, но също и видеокасети и др.

Няколко хиляди нови BMW са захвърлени под открито небе ВИДЕО

Интересно е и това, че всички коли, паркирани в сградата, са били отключени. Мъжът влиза с лекота във всяка от тях и дори успява да разгледа по-подробно тези, които го интересуват.

Не е ясно как и защо всички тези автомобили са се озовали там. Авторът на видеото също няма отговор на този въпрос. За съжаление той не уточнява мястото на находката. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ