Намериха колекция от интересни ретро коли в изоставен завод СНИМКИ

  • 28.06.2024 11:50 /
  • 4640 /
  • 0
Намериха колекция от интересни ретро коли в изоставен завод СНИМКИ

В Германия беше открита неизвестна колекция от стари коли. Те се съхраняват в изоставен завод. Те бяха показани в канала в мрежата на The Bearded Explorer.

Този завод в източна Германия работи по време на ерата на ГДР, но прекратява дейността си в края на 80-те години и е изоставен. Това е мястото, където колекционерът Гюнтер държи колите си.

Гюнтер е фен на немските автомобили, произведени от 70-те до 90-те години на миналия век. Най-старата кола в колекцията му е класически Volkswagen Beetle. Освен това колата е в добро състояние, защото преди време е била реставрирана.

Освен това има и други модели на Volkswagen - Golf, Jetta и Passat от различни години и купето Corrado в рядката версия G60 с 1,8-литров компресорен двигател със 160 конски сили.

Това е най-продаваният всъдеход за първите 4 месеца на тази година

Колекцията включва и първо поколение BMW Серия 7 (каросерия E23). На мястото могат да бъдат видени и автомобили, които не са от Германия, като Honda Accord и старата Niva. Голяма част от автомобилите не са в най-добро състояние и изискват ремонт и възстановяване.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ