Намериха изоставен шоурум с напълно нови суперавтомобили ВИДЕО

  • 24.03.2024 9:50 /
  • 8028 /
  • 0
Намериха изоставен шоурум с напълно нови суперавтомобили ВИДЕО

В китайския град Гуанджоу има изоставен автосалон. Той е затворен от 2012 г. и все още има коли вътре, които са в ново състояние. Освен това, те са скъпи суперколи. Блогърът effspot разказа за изоставения шоурум във видео в Youtube.

Той е успял да установи, че автокъщата е започнала дейност през 2005 г., а седем години по-късно е трябвало да бъде затворена поради новото антикорупционно законодателство в Китай. Там са останали три автомобила на обща стойност почти 2 милиона долара.

За 12 години бездействие колите бяха са покрити със слой прах. Суперавтомобилите обаче са в ново състояние - те определено са капсули на времето.

Избраха автомобила на годината в България СНИМКИ

Най-скъпият в тази колекция е емблематичният суперавтомобил Porsche Carrera GT. Произведени са 1270 от тези автомобили с двигател V10 с мощност 612 конски сили и сега струват най-малко един милион долара.

Кабриолетът Ferrari 575 Superamerica е по-рядък: произведени са само 559 от тези коли, от които само 43 са с ръчна скоростна кутия, като тази суперкола. Под капака му е V12 с мощност 540 к.с. Цената на Ferrari започва от $400-500 хиляди.

Суперавтомобил за 4 млн. долара катастрофира, части се разлетяха на 200 метра СНИМКИ

Chevrolet Corvette Z06 не е толкова рядък и скъп като другите автомобили в шоурума. Той е позициониран като достъпен спортен модел с V8 с мощност 405 конски сили.

Между другото, наскоро в Германия беше открита още една изоставена автокъща, но състоянието на колите вътре е много по-лошо.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ