Намериха изоставен шоурум с коли Ford от 80-те без абсолютно никакъв пробег ВИДЕО

  • 22.10.2023 12:50 /
  • 17064 /
  • 1
Намериха изоставен шоурум с коли Ford от 80-те без абсолютно никакъв пробег ВИДЕО

В германския град Инголщат има цял изоставен автосалон на Ford. Не работи от средата на 80-те години, но е запазена не само самата сграда, но и автомобилите в него. Видео от автосалона се появи в Youtube канала Auto Retro.

Според информацията, автосалонът е затворил преди почти 40 години след смъртта на собственика си. Автомобилите вътре са истински „капсули на времето“, с целофанени калъфи на седалките. Не са изминали нито един километър и все още са в отлично състояние.

И всичко това, защото вдовицата на собственика доскоро редовно почиствала шоурума и се грижела за колите.

Дамата не искала да влезе в автомобилния бизнес, но в същото време е решила да запази и съхрани шоурума с автомобили. Сега обаче жената е в старчески дом и никой не се грижи за автосалона.

Това са най-знаменитите купета на 90-те СНИМКИ

Сега колекцията от автомобили Ford принадлежи на внуците на собственика, но очевидно те не се радват много на наследството. В крайна сметка колите не могат да бъдат карани, тъй като те все още не са регистрирани.

Ето кои са прякорите на популярните съветски коли СНИМКИ

Автомобилите не са от особена стойност, тъй като не са особено редки. В автосалона могат да бъдат забелязани поне три Ford Sierra в каросерии хечбек и комби, Escort и Orion, неговата версия като седан Orion. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • gdqxcib
    22.10.2023 21:02
    Искате ли дълъг и страстен секс за няколко часа, много спеpма, издръжливост, повишен тестостерон (лечение на простатит и плешивост) вече е възможно и безопасно на всяка възраст. Прочетете сами -----> https://min.lc/strem