Намериха скрито послание в Лада по време на ремонт СНИМКА

  • 07.02.2020 8:20 /
  • 21055 /
  • 2
Намериха скрито послание в Лада по време на ремонт СНИМКА

Жител на белоруския град Гродно, докато ремонтирал своята Lada 110, открил бележка от миналото, скрита в прага на колата. Авторите й са сервизни служители, които преди няколко години също ремонтирали този автомобил.

Автомобилите Lada често са обвинявани за особената си податливост на корозия, но точно при седаните 110 са ръждата се появявала често. Именно поради тази особеност и била открита бележката: собственикът за пореден път се опитал да оправя праговете. В един от тях той намерил писмо от майсторите, които през 2016 г. извършвали абсолютно същата работа по колата.

Авторите на бележката са се постарали, че за разлика от праговете на автомобила посланието ще бъде запазено. Ето защо, преди да го поставят в автомобила през 2016 г., хартията е била  залепена със скоч лента, за да я предпази от влага. Благодарение на това решение, посланието от миналото може да бъде прочетено и днес.

Пускат уникална Лада Гранта с легло, душ и тоалетна (СНИМКИ)

В бележката няма особено полезна информация - майсторите казват, че и двата прага на машината са били поправяни, като в процеса на ремонта те са изпили три двулитрови бутилки бира и две чаши водка. Авторите също са посочени: Паша BMW, Юра и монтажникът на гуми Саша./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • На три години
    08.02.2020 15:35
    е сменял праговете на таралясника!
  • кара Лада 110
    21.04.2022 11:47
    Пълни глупости, тоя модел издържа минимум 10г преди да почне да гние. Това не са ви жигулите от едно време.