Намериха му цаката! Вижте най-новия начин за безплатно паркиране в центъра на София

  • 01.10.2018 15:48 /
  • 45230 /
  • 5
Намериха му цаката! Вижте най-новия начин за безплатно паркиране в центъра на София

Когато човек гледа да не плати нещо и да мине "по тънката лайсна", той може да си стане жив дявол. Все ще се намери някаква цака, за да може парите да останат в джоба, а целта изпълнена. За това свидетелстват и снимки, разпространени в интернет, които показват как поредния тарикат от родната ни столица се опитва да не плаща за паркиране в "Синя зона".

 

На фотосите, качени във фейсбук групата "Забелязано в София" се вижда голф с подпрян от пластмасова бутилка отворен преден капак. На пръв поглед може би няма нищо странно, ако зад тази постъпка на собственика му нямаше скрита цел. За съжаление на притежателя на една от най-желаните коли в България, потребителите в мрежата разкриват неговия "пъклен план", а той е да симулира повреда и така да не плаща таксата за паркиране в синята зона на града. 

"Всекидневно паркиране по този начин: подпиране на предния капак с пластмасова бутилка. Целта е да се симулира възникнал технически проблем за да не му бъде сложена скоба. Отделно спира на ъгъла между две улици, което също е нарушение. Служителите на ЦГМ и полицаите си затварят очите. Снимките са от миналата седмица и днес.", гласи разконспириращ пост  в мрежата. 

Като цяло потребителите са единодушни, че това не трябва да се случва и предлагат "лекарства" срещу тази "болежка". 

"Дръпнете му кабелите на свещите. И му разкачете вакумите. Следващия път няма да я остави така", съветва един. "Къде е това да мина да му сваля компютъра на двигателя?", казва друг. "Е па махни му бутилката и му затвори му капака", дава акъл трети. "Дръпнете му кабелите на свещите. И му разкачете вакумите. Следващия път няма да я остави така", дава предложение четвърти. "Налей му вода , пясък и камъни при маслото и му сложи някоя добавка и пак да спира така", дава краен съвет друг потребител. 

В крайна сметка справедливостта е възтържествувала. Друга снимка, качена в мрежата, показва как паяк отнася колата на тариката. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ебачев
    01.10.2018 17:38
    ми нарежи му гумите бе, плаши-путак!!!!!!!!!!!!
  • ЛЮСНИ МУ ЕДНА КОФА С ЛАЙНА !
    01.10.2018 17:46
    ДА МУ СЕРА В УСТАТА !
  • Бай Хуй
    02.10.2018 12:25
    Как така ЦИ-ГА-НИ-ТЕ още не са му свалили акумулатора,а и други неща ? Наистина ще мине тънко !?
  • Бундесланд Нордрейн Вествален
    02.10.2018 14:31
    Ако човекът няма 200 лева и рискува по този начин, той наистина е за съжаление. А не за разправа. Хуманизмът е чужд на много хора у нас.
  • КАТил
    21.12.2018 10:16
    Нагъл хитрец! :(