Най-страхотният Nissan бе официално представен ВИДЕО

  • 17.09.2021 11:50 /
  • 9921 /
  • 0
Най-страхотният Nissan бе официално представен ВИДЕО

Суперавтомобилът Nissan GT-R е на пазара от почти 14 години. Компанията го е актуализирала и е добавила две специални версии към семейството, наречени GT-R Premium Edition T-spec и GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-spec. Всяка от тях ще се предлага в тираж от 100 екземпляра.

Лимитираните серии се отличават от стандартния автомобил по карбоново-керамичните спирачки, задния спойлер от въглеродни влакна, специалните табелки, капака на двигателя с уникален дизайн и ексклузивните нюанси на каросерията Midnight Purple и Millennium Jade. Тези цветове напомнят за полярното сияние и са препратка към предишни поколения GT-R.

Купето от серията T-spec получава и широки ковани алуминиеви джанти Rays с бронзово покритие, тъмни капаци на въздухоуловителите и странични огледала в цвета на каросерията.

Усъвършенстваният Nissan GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-spec ще има покрив и капак на багажника от въглеродни влакна, както и по-твърдото окачване.

Шофьор навъртя с Nissan 1,6 млн. км, ето какво се е случило с колата (ВИДЕО)

Салонът на Nissan GT-R за 2022 г. включва премиум седалки от полуанилинова кожа с велурени вложки. Таблото на тавана е тапицирано с ватирана алкантара.

Задвижването на автомобила не е променено. С други думи, той се задвижва от същия 3,8-литров V6 двигател битурбо, чиято мощност е 573 к.с. и 652 Nm въртящ момент, който е съчетан с шестстепенна роботизирана скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела ATTESA E-TS.

Яростна драг битка: Porsche 911 Turbo срещу BMW M8 и Nissan GT-R ВИДЕО

Новият Nissan GT-R ще бъде пуснат в продажба на японския пазар през октомври тази година, а в САЩ ще се появи през зимата.

Цената на стандартния GT-R започва от 98 500 долара, а на лимитираната серия GT-R Premium Edition T-spec - от 138 490 долара. Цената на версията NISMO T-spec ще бъде минимум 162 500 USD. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ