Нагли младежи откраднаха грешната кола и им се случи случка.... (ВИДЕО)

  • 21.11.2018 11:20 /
  • 59425 /
  • 3
Нагли младежи откраднаха грешната кола и им се случи случка.... (ВИДЕО)

Преди няколко дни полицията в град Абътсфорд в Канада задържа трима крадци, които са избрали грешната кола - младежите откраднали "бейт кар".

В няколко щати в Съединените щати и провинции на Канада полицията разполага със специални автомобили като примамка за злосторниците, наречени  bait car или hot car или trap car. Тези коли са оборудвани със система за видеонаблюдение, аудио връзка, GPS тракери и система за дистанционно управление. Те са предназначени за хващането на крадци на автомобили и престъпници, които крадат вещи от коли.

Зрелищен екшън! Бандити се опитаха да откраднат колата на смела баба, но тя взриви мрежата с реакцията си (СНИМКИ/ВИДЕО)

Именно такава кола била избрана от тримата младежи - едно момче и две момичета, които решили да се поразходят с нея. Момичето на предната седалка се радва, че сега вече имат кола и животът е страхотен. Само няколко минути след кражбата на автомобила, младежката компания решила да посети ресторант за бързо хранене. За полицаите това било чудесна възможност да ги арестуват.

Казус: Откраднаха ми номерата на колата - какво да правя?

Служителите на реда пристигнали много бързо, така че младите хора все още не си били получили поръчката си и всичко, на което крадците можели да се насладят, било целувка за сбогуване. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Такива "недемократични"
    21.11.2018 22:18
    методи не са позволени на нашата полиция. Защо ли ?!
  • До “недемократични”
    21.11.2018 22:24
    Крадци, полиция, съдии, адвокати, доста хора папкат от една такава кражба на кола. Добави и сервиза, където колата отива за разглобяване- нашето “мило” правителство се грижи да се хранят хората , да имат доходи в такива трудни времена!
  • дядо Каракоч
    22.11.2018 9:15
    Ами,каквото почукало,такова се обадило.