На мъж му писна да паркират други коли пред дома му и си отмъсти жестоко СНИМКИ

  • 25.08.2020 7:48 /
  • 45928 /
  • 3
На мъж му писна да паркират други коли пред дома му и си отмъсти жестоко СНИМКИ

49-годишният Тоби Бейли живее в квартал, в който местата за паркиране са кът. При това всеки път се намират хора, които оставят колите си точно пред дома на мъжа, пречейки на него и семейството му по този начин да се прибират у дома. 

Голямото семейство на Тоби страда от нелегалното паркиране 

Тоби е баща на седем деца, затова в семейството му има доста коли. Освен че главата на семейството всеки ден трябва да ходи на работа с кола, жена му, а също така и най-голямата му дъщеря шофират, за да се справят с ежедневните си задачи. 

Често обаче колите на семейството не могат да напуснат дома му и това е истински проблем, защото пътят им е препречен от някой паркиран автомобил. 

Разговорите не помагат 

Бейли разказа, че в района им има 36 жилищни сгради, но при това 24 места за паркиране, затова всеки път за някой не остава място. 

Но това въобще не означава, че някой трябва да нарушава комфорта на семейството. Тоби вече е изразходил над 20000 британски лири миналата година за поставянето на специални знаци, които показват, че паркирането пред дома му е забранено. 

Само, че мерките не дават никакъв резултат. Собственикът на къщата многократно е разговарял с други собственици на коли, оставял е бележки на предното стъкло, че това е частна собственост и в нея не трябва да се паркират автомобили, защото пречат на преминаването. Но нищо не е помогнало. 

Оригинален изход от сутуацията 

Намирайки се на ръба на отчаянието, Тоби измислил гениално отмущение. За да се избави завинаги от онези, които обичат да паркират на чжди парко места, той решил да ги накаже. При това наказанието обаче е трябвало да има положителен резултат, но да не бъде и незаконно. 

В съдбовния ден Бейли получил цял кашон с пликове за боклук. Тогава мжът решил, че ще е страхотна идея да опакова с тези пликове нечий автомобил. 

За наказанието на Тоби били необходими само 15 минути и само 5 минути на собственичката на автомобила да изскочи и да започне да изяснява какво се случва. 

Разбирайки с каква цел мъжът е направил тази постъпка, шофьорката решила да не вдига скандал и дори оценила с хумор постъпката. 

Момичето се извинило няколко пъти за това, че е паркирала там, където не трябва, обещавайки повече да не го прави. 

Трябва да се добави, че на жената не и отнело повече от 10 минути да махне пликовете от колата си. 

Затова не е имало никакъв скандал, но жената била получила ценен урок. 

Самият Тоби е убеден, че постъпката му нагледно е показала на останалите шофьори, че те не трябва да паркират на непозволени места. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Той
    25.08.2020 13:37
    Да, но това не е БГ. Ако беше го направил тук, със сигурност щеше да стане пациент на Пирогов и то за дълго.
  • Мн зле
    25.08.2020 19:28
    "... пликове за боклук..." , някой си е нагласил статията както му дойде. Съмнявам се дали изобщо има нещо общо и останалия текст. Защото като гледам облепената кола си е спряла до тротоар, дори и да е забранено паркирането, тя не е запушила никой.
  • 6666
    27.08.2020 7:41
    Това не са пликове за боклук товае стреч фолио.