На какво се возят Скалата, Тайсън и Бекъм: Любимата марка на мъжкарите

  • 21.01.2020 8:26 /
  • 7514 /
  • 0
На какво се возят Скалата, Тайсън и Бекъм: Любимата марка на мъжкарите

Черният Кадилак тихо преминава, ти гледаше на него. И в твоите очи се запали пожарът на онази несбъдната мечта. Това пееше групата Нанси през 1994 година. От тогава много неща са се променили, но звездите не започнаха да обичат по малко марката Cadillac.

Дуейн Скалата Джонсън

В ежедневния си живот 47-годишната звезда от "Бързи и яростни" и "Джуманджи" предпочита просторните и надеждни автомобили. Вече редица години Джонсън шофира петвратен Cadillac Escalade IIIпоколение. Видимо, Скалата обича много този модел, защото той многократно е подарявал Ескалейд на своите приятели и роднини. 

За последен път притежател на подобен бял всъдеход на цена от около 90 000 долара стана съпругата на Джонсън. Хубав подарък за Коледа.  

Майк Тайсън 

Легендата на световния бокс Майк Тайсън редица години не прикрива слабостта си към златния цвят. По различно време в автопарка е могло да бъде видян и златен седан Cadillac Eldorado от 1985 година: тогава тайсън за първи път е излязъл на професионалния ринг, и по-спортния Cadillac Seville от 1985 година, също, всъщност, със златен цвят. 

Днес Тайсън често може да бъде видян в Cadillac Escalade III.

С висока култура на шофиране спортистът обаче не може да се похвали. Имало е случай, когато той, намирайки се зад волана на своя Escalade, поради някаква причина е нахлул с колата си в къща в Лас Вегас - видимо, не е имало друг начин да влезе в него. 

Джей Зи

Статутът на най-богатия рапър в света задължава Джей Зи да се придвижва с големи черни джипове. При това е желателно те да са в конвой - така е по-ефектно. 

В автопарка на Джей Зи има няколко поколения Cadillac Escalade. Фактът, че артистът има състояние в размер на 1 милиард долара, означава, че той може да си позволи всяка една кола, но вече редица години предпочита да се вози на Escalade. А това вече говори достатъчно за качествата на колата.  Всъщност, първата кола на дъщерята на Джей Зи е бил Cadillac Escalade. Все пак кола играчка. 

Дейвид Бекъм 

Неговата колекция от автомобили е толкова голяма, че в нея може да бъде намерена кола буквално за всеки случай. Из Калифорния Бекъм се придвижваме с въглено черен Cadillac Escalade IV. Бекъм си купи този всъдеход преди пет години.

 

Баста - музикант, певец, актьор, продуцент

Баста в разговор с TopGear някак си призна, че "кадито" от четвърто поколение за него е било и си остава любимият му автомобил "Сякаш съм изминал с него един милион километра. Обичам я тази грамада", споделя музикантът. 

Дмитрий Нагиев, актьор, шоумен, телевизионен водещ

52-годишният артист, известен с героите си от сериалите "Физрук" и "Кухня", предпочита премиум седаните. Но и той навремето не се сдържа и си купи Cadillac Escalade. Все пак, тази кола той използва доста рядко.

Вера Брежнева, певица, телевизионна водеща 

Вера Брежнева с лекота управлява огромния си Escalade III. Певицата многократно е отбелязвала,че тя харесва високата позиция във всъдехода и неговия комфорт. 

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни материали за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ