Мъж видя какво се влачи от ауспуха на автомобила му и зяпна от удивление СНИМКИ

  • 23.07.2023 9:50 /
  • 21924 /
  • 3
Мъж видя какво се влачи от ауспуха на автомобила му и зяпна от удивление СНИМКИ

Човек от Ню Йорк подпали Reddit, когато споделя снимка на нещо, което изглежда като руса коса, излизаща от ауспуха на колата му.

Приятелката му първа забеляза проблема, но и двамата са били озадачени какво може да е това. Ето защо човекът се обърнал към Reddit, и както може да се очаква, потребителите на Reddit нахвърлят всякакви супер полезни теории за това какво може да причинява проблема, пише auto-press.

So I just woke up this morning and noticed something sticking out of my exhaust…
by u/PasThePercs in Weird

Много от тях не са за публикуваме, като това в което се съветва млад и стар свещеник да извършат екзорсизъм на колата.

Показаха уникално "наметало", което увеличава на пробега на електрическите коли СНИМКИ

Не е изненада, че повечето хора не знаят за този проблем,. Тези които се занимават с по-стари коли и вярват в поправката им, вместо просто да излязат и да купят най-новия модел на колела, знаят, че шумопоглъщащият материал в ауспусите може да се разпадне и да започне да се влачи от ауспуха, изглеждайки изненадващо като човешка коса. Ето защо обикновено се нарича „коса на ауспуха“.

Едно бързо търсене в Twitter и Facebook открива множество примери за други хора, които имат същия проблем и се побъркват, тъй като се притесняват, че превозното им средство ще „подивее“ или нещо подобно.

Собственик на Aston Martin се шокира от разходите за поддръжката на автомобила

Ако това се случи с вас, посещението в сервиза трябва да доведе до бързо отстраняване на проблема, освен това колата ви вероятно ще звучи по-добре с нов ауспух.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Колю Шмайзера
    24.07.2023 7:06
    Тука Бойко Борисов най-вероятно е виновен.
  • Сульо
    25.07.2023 7:25
    Американски боклуци, от мойта "Жигулка" нищо не излиза (и в прекия и в преносния смисъл).
  • Джони
    25.07.2023 7:34
    Т.паците са напъхали изкуствена коса в ауспуха и после...о, боже - това е най-странното нещо, което сме виждали! Давайте, народи - гледайте, цъкайте с езици и ни направете известни!