Мъж с BMW устройва шумни купони, съсед му отмъсти по уникален начин

  • 24.12.2023 10:50 /
  • 10674 /
  • 0
Мъж с BMW устройва шумни купони, съсед му отмъсти по уникален начин

На мъж му омръзнало съседът му, собственик на BMW, да устройва непрекъснато шумни нощни купони и решил да си отмъсти, пише Daily Express. Той сподели историята си в Reddit.

Мъжът решил да спусне горната част на ново BMW кабриолет с помощта на резервен ключ. През нощта в района започва силен порой, който наводнил купето на колата.

Една част от потребителите на Reddit са възхитени от отмъщението и хвалят умното използване на резервния ключ.

„Предисторията е, че съседите редовно купонясват до 2 сутринта от неделя до понеделник, гостите им паркират по безобразен начин колите си на алеята и позволяват пускат кучетата си в градините на общността, без да почистват след тях. Всичко това е наистина много неприятно", написа мъжът.

Той предполага също така, че съседът злоупотребява с алкохола, тъй като вечер често го вижда да залита по пътя.

„Наскоро си купи BMW кабриолет. Снощи излязох навън, за да изнеса боклука и видях ключодържателя за заключване/отключване на земята в края на нашия път до боклука на съседа. Погледнах колата му и видях, че горната част на колата е спусната. Така че просто бутнах устройството под кофата за боклук с крак и се върнах в къщата.

Сигурно съседът се е върнал пиян и си е изпуснал ключовете. Засмях се и си легнах. Снощи валя дъжд. Силен. Излязох от къщата, преди съседът да излезе на улицата. Нямам търпение да проверя записите от камерите за наблюдение“, пише мъжът.

Потребителите на форума оцениха необичайния начин за отмъщение на наглия съсед.

„Очевидно тези хора живеят в хубав район, моят приятел веднъж имаше парти, което продължи твърде дълго в лош район на Ливърпул и хората стреляха с фойерверки по пощенската му кутия, пише един потребител

 

 

КОМЕНТИРАЙ