Мъж реализира мечтата си за кола, полицаите му я конфискуваха СНИМКИ

  • 23.03.2024 9:50 /
  • 6296 /
  • 0
Мъж реализира мечтата си за кола, полицаите му я конфискуваха СНИМКИ

Ишвар Дин от индийския щат Ютар Прадеш решил да превърне семейния си автомобил Maruti Suzuki Wagon R в нещо като хеликоптер. Той го нарекъл "автокоптер", съобщава Independent.

Мъжът реализирал мечтата си за необичаен автомобил, напомнящ концепцията на хеликоптер. Той заварява роторна перка на хеликоптер към покрива на колата и след това прикрепя опашната стрела към багажника.

Дин измисля концепцията за „коптера“ с надеждата да го дава под наем като уникална машина за сватба, за да генерира допълнителен доход и да подкрепи семейството си финансово. Нещата обаче се объркали и полицаи конфискували колата му за нарушаване на правилата за движение.

Според мъжа подобни машини се използват и в други части на страната, като Бихар и Пратапгарх.

Полицията конфискувала колата по време на движение на улицата, докато създателят носел „творението“ си в работилница, за да го боядисат. Дин бил глобен с 2000 рупии по обвинения в нарушаване на правилата за движение и е започнало разследване на ситуацията.

Кола разби жилищна сграда при брутална катастрофа ВИДЕО

Изданието отбелязва, че мъжът е казал, че е отчаян от конфискацията на уникалното му превозно средство, върху което е „работил ден и нощ“. По-късно Дин е информиран, че автомобилът, който приличал на хеликоптер, ще бъде върнат само ако го разглоби за части.

Разбра се кои са най-продаваните електрически коли в Германия СНИМКИ

„Модифицирани коли като джиповеje се карат по пътищата на Пратапгарх и Бихар без никакви ограничения. Беше предназначен само за използване по време на сватби и няма да се кара по пътищата през останалото време. Модифицирах колата, за да я използвам да печеля пари, за да може семейството ни да получи малко допълнителни пари“, казва Дийн.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ