Мъж намери джип на сметище, а след това направи нещо удивително ВИДЕО

  • 08.01.2023 11:50 /
  • 13543 /
  • 2
Мъж намери джип на сметище, а след това направи нещо удивително ВИДЕО

"По наше време нещата се поправяха, а не се изхвърляха", — тези думи биха могли да бъдат подходящ епиграф за историята, която искаме да ви разкажем.

Съществува схващането, че е по-разумно да оставяме автомобилите за рециклиране след определена възраст, отколкото да се опитваме да ги възстановяваме. Понякога това е вярно, но понякога може да бъде и оспорено - особено, ако човек има необходимите умения.

Руснакът Антон, който иначе работи като майстор-бояджия Антон, е показал показва на абонатите си в мрежата Isuzu Trooper от 1982 г., който е бил обречен да прекара последните си дни на сметището, информират световните издания.

Вижте как любопитно реагират шофьорите, когато им покажат тухла ВИДЕО

Но след много часове заваряване, боядисване, почистване и други реставрационни дейности, този прекрасен автомобил, сега е отново готов да радва собственика си с разходки по най-живописните места още дълги години.

Вижте удивителната работа, която мъжът е извършил:

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • DIVER
    09.01.2023 7:34
    Ние тук във България не изхвърляме автомобилите на сметищата защото щеше да има планини от ЗАЗ -Турбо Москвич -Интерколер и всички други руски отпадъци,но путинистите мълчат като комунисти на разпит и скоро няма да пишат по въпроса,а ще си боядисват буклуците и то със червена боя.......????
  • Българин
    14.01.2023 11:58
    Човекът явно е способен, а и може да си позволи да инвестира време и парички, и резултата е налице . Странно защо неможещите, нямащите и незнаещите, плюят можещите, имащите и знаещите :) Хубав ден на всички мислещи !