Мрежата полудя по мистериозен евтин кросоувър от Renault СНИМКА

  • 13.05.2024 9:18 /
  • 3520 /
  • 0
Мрежата полудя по мистериозен евтин кросоувър от Renault СНИМКА

Новият бюджетен кросоувър Renault Duster 3-то поколение вече е официално разсекретен и показан на снимката. Преди това вече беше пуснат в продажба идентичен бюджетен Dacia Duster 2024 на цена от около 19 000 евро. Но в мрежата възникна дискусия за мистериозна модификация на модела.

На уебсайта Rush Lane неочакваната кола беше наречена Renault Duster Camper. Прилича на микробус. Или миниван. Във всеки случай точно така изглежда колата на първата снимка.

На снимката е умален модел. Всъщност всеки производител подготвя десетки подобни пототипи през цялата година. Но не всеки стига до масово производство.

Може би този миниван е просто дизайнерско упражнение.

От друга страна, приликите с новия Renault Duster са очевидни. Возилото има същия фирмен стил на предницата. И самото създаване на модел на автомобил от този формат показва, че производителят поне обмисля тази ниша.

Новият продукт може да навлезе на пазара в модификации на пътнически кемпер с възможности за пътуване и версия на търговски ван за малкия бизнес. Все още обаче няма точна информация за този автомобил.

 

КОМЕНТИРАЙ