Мотосезонът е в разгара си: Ето как НЕ ТРЯБВА да карате ВИДЕО

  • 26.05.2020 8:00 /
  • 3754 /
  • 0
Мотосезонът е в разгара си: Ето как НЕ ТРЯБВА да карате ВИДЕО

Мотосезонът бе само за известно време стопиран от корона вируса. Той вече е стартирал и дори и върви с пълна сила. За това говорят и данните за продажбата на нови мотори по света - пазарът за мототехника, за разлика от този на леките коли, не е отчел спад през април, а е нараснал на световно ниво. 

Затова няма да е никак излишно да се напомни за правилата за безопасност на каране на мотор, все пак те са продиктувано не само от наличието на моторизирани патрули в града и на магистралата, но и от здравия разум. 

В клип, публикуван в канала с името Moto Lunatics (Моторни лунатици), са показани житейски ситуации, в които моторджията може да попадне всеки ден: мокра настилка, неочакван участък с пясък, внезапно появил се отнякъде автомобил. Не са редки и личните грешки на мотоциклетистите: безразсъдно каране на една гума, твърде рано подадена газ в завой, грешки при спирането... 

Да не говорим за говоренето по телефона. 

От някои части на клипа буквално кръвта ви ще замръзне в жилите. 

 Все пак трябва да се отбележи, че всичките епизоди са се разминали без сериозни травми. Затова пък след като го изгледат, всичките безразсърдни моторджий вече ще имат едно наум. 

Бъдете внимателни и уважавайте другите участници в движението. 

КОМЕНТИРАЙ