Москвич готви големи изненади; Кола с безкраен пробег и други нови уреди

  • 04.12.2023 10:00 /
  • 2296 /
  • 3
Москвич готви големи изненади; Кола с безкраен пробег и други нови уреди

Хибриден автомобил може да се появи в гамата на "Москвич". Ръководството на московския завод обмисля възможността за производство на такива коли. Това съобщи Олег Масляков, директор на "Москвич" по производството.

Според него тенденцията за "чисти" електромобили вече е намаляла и затова инженерите мислят за варианти за автомобили с други двигатели, включително "далекообхватни" бензиново-електрически.

В момента в завода се разглежда варианта REV - хибрид с увеличен резерв на мощността. Според Масляков колата ще може да измине до две хиляди километра с гориво и електричество.

Такъв бензиново-електрически "Москвич" може да бъде показан от столичното предприятие през следващите три години, става ясно от презентацията. До 2027 г. се планира въвеждането на нов модел M2 и хибриден автомобил M5, както и актуализиране на съществуващата моделна гама.

Сега линията на възкръсналата марка включва кросоувъра "Москвич 3", електрическата му версия "Москвич 3е" и лифтбека "Москвич 6".

Догодина към тях ще се присъединят "Москвич 8" и "Москвич" 5. Според последните данни за основа ще бъдат взети съответно JAC X7 и JAC Sehol X6, така че индексът M5 вероятно означава още един автомобил.

Що се отнася до M2, вече има планове за Moskvich 2: може би това ще бъде преработен JAC JS3, който наскоро дебютира в Русия с китайско лого.

Москвич намекна за собствена линия домакински уреди, цената на устройствата, които ще напомнят за компанията, все още е неизвестна

Автомобилният производител "Москвич" ще пусне хладилник и кафемашина в стила на марката. Първите снимки на бъдещи домакински уреди бяха публикувани в телеграмния канал на столичния автомобилен завод.

В същото време компанията обяви само пускането на устройства. Все още няма допълнителна информация на официалния уебсайт на производителя. В същото време е възможно публикуването на изображенията да е рекламна кампания на московското предприятие.

Първите домакински уреди под марката "Москвич" ще бъдат червен хладилник и кафемашина. В същото време охлаждащото устройство външно прилича на легендарните съветски хладилници "Мир" и "ЗИЛ".

Публикуваните изображения са придружени от надпис: "Представете си: вие избирахте Москвич и искахте да се разсеете. И тогава се оглеждаш и осъзнаваш, че всичко около теб ти напомня за него..."

Дали тази публикация ще бъде еднократна промоция или автомобилният производител наистина ще създаде производството на домакински уреди, ще стане известно по-късно.

В началото на ноември Bentley представи колекция от плюшени мечета. Колекцията включва четири играчки, украсени със символите на автомобилния производител.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Bumer
    04.12.2023 10:14
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:-----> https://tyny.to/sunex
  • Славчо Трънски
    04.12.2023 16:30
    Руснаците да си ги карат руските кошници
  • Димо
    05.12.2023 6:58
    Минава 2000 км и отива за сервиз - това е искал да каже.