Мнозина искат такава LADA Questa, но...

  • 26.02.2019 9:54 /
  • 10880 /
  • 5
Мнозина искат такава LADA Questa, но...

LADA отдавна се опитва да намира свои  решения както в техническо, така и в проектно отношение. През последните години автомобилите на Авто ВАЗ се промениха немалко и стават все по-привлекателни. 

В гамата на двигателите нараства мощността. Купето стана доста удобно. Но това не е достатъчно. Авто ВАЗ не може да спре до тук, защото има още много работа, за да подобри както вече пуснатите в серийно производство модели, така и да проектира и сглоби абсолютно нови автомобили, който успешно да се конкурират с чуждестранните аналози. 

Ето как изглежда най-скъпата Лада в света с характеристики на Bugatti (СНИМКИ/ВИДЕО)

Един от обсъжданите варианти е LADA Questa. В дизайна на колата се виждат характеристиките на Vesta и X-Rey. Новият външен вид се придържа към стандарта на съвременната Lada, но с уклон към спортна кола.

Автомобилът има агресивен вид. Специалната задна част на автомобила, благодарение на високата линия на багажника, придава на автомобила спортен характер - сякаш се готви за стар на писта. Двойната изпускателна система подсказва, че автомобилът трябва да има мощен двигател.

Никога няма да повярвате кой измъква тази "Лада Нива" от дълбокия сняг (ВИДЕО)

В момента независимия дизайнер Вячеслав Александров, който е предложил на Авто ВАЗ концепта LADA Questa, очаква дали идеята му ще бъде одобрена от централата. 

Според едни експерти, този дизайн никога няма да влезе в производство. Други експерти пък смятат, че е необходимо да се даде път на проекта. Мнозина се надяват, че най-сетне ръководството на компанията ще приеме и реализира поне един перспективен изцяло руски проект./auto.blitz.bg

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • смешко
    27.02.2019 15:37
    ха, ха, ха! Поне макет да направят.
  • Един
    28.02.2019 10:36
    Волана има ли серво и уплътнения на вратите?
  • Един
    28.02.2019 10:38
    Когато затваряш вратите ,дрънчи ли като чайник?
  • Един
    28.02.2019 10:40
    Маската е крадната от Тойота, а задницата от Волво!
  • Пешо
    28.02.2019 13:37
    РУСНАЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВЯТ НОРМАЛНА КОЛА .ТЕЗИ СНИМКИ СА САМО В МЕЧТИТЕ И ВЪОБРАЖЕНИЕТО.ХОРАТА ОТДАВНА ПРОЙЗВЕЖДАТ ИЗВЪНЗЕМНИ КОЛИ.