Младежи се направиха на отворени на фермер, той ги наказа жестоко с трактора ВИДЕО

  • 07.02.2022 9:11 /
  • 11350 /
  • 0
Младежи се направиха на отворени на фермер, той ги наказа жестоко с трактора ВИДЕО

Случката е от юни 2021 година. Компания невъзпитани младежи отишли да отмарят на водопад. Наложило се обаче да се премине през частна територия в графство Дърам, където е работил фермер. 

Именно на неговото поле младежите решили да оставят колите си. Фермерът ги помолил да напуснат земята му, но те само му се наежили. 

Тогава той им казал, че ще направи това сам и с помощта на товарач обърнал техния сребрист хечбек Vauxhall, след което го изтеглил на пътя. После водачът на селскостопанската техника спокойно се върнал на своето поле, оставяйки колата насред пътя с вирнати нагоре колела.  

На кадрите се вижда как гол до кръста мъж рита трактора, когато колата му е изтегляна от портата, която тя е блокирала във фермата до замъка Барнард.

Видеото първоначално е публикувано в Snapchat от човек с името Елиът Джонсън, не е ясно обаче, дали той е голият мъж 

Източници съобщават, че младежите сами са си виновни и в крайна сметка на фермера дори се е наложило да извика полиция, защото след инцидента младежите  обкръжили дома му и започнали да удрят по входната му врата. 

Никакви арести във връзка с конфликта не е имало. Смята се, че фермерът е станал жертва на многократни посегателства. Поне той това е казал на полицията, че такива неща му се случват почти постоянно. 

КОМЕНТИРАЙ