Младежи се забиха в затънтена гора и намериха неверятни автосъкровища ВИДЕО

  • 31.08.2020 8:22 /
  • 9864 /
  • 1
Младежи се забиха в затънтена гора и намериха неверятни автосъкровища ВИДЕО

Понякога човек да се разхожда из задънените може да се окаже доста полезно. И не става дума само за чист въздух и дивата природа, но и за това, което може да се открие в такава гора. 

Група младежи търсачи на приключения откриха в храсталака няколко редки ретро автомобила и лодка в доста добро състояние. Някои от колите те дори успели да изтеглят от зелените им "могили" и да им вдъхнат втори живот. 

Скъп скрап на колела 

Ланс и Уайт са търсачи на изоставени автомобилни съкровища, които си имат и свой канал с името Restored (Реставрирано).

Тези момчета фактически издирват стари автомобили и камиони из бунищата, карат ги у дома и се опитват да ги съживят. По време на последната си "разходка" из затънтено блато те успели да намерят цял старинен автопарк: Ford F100 от 1968 годаина, Chevy Bel Air от 1953 година, Chevy C10 Apache 1960 от година, Ford F100 1962 от година и лодка Royal Scott от 1958 година.

Гореспоменатият Bel Air се оказал най-скъп от намерените автомобили. За да бъде изваден от пущинака обаче, оплел каросерията му по всевъзможни начини, била необходима доста работа. Каросерията обаче изглеждала доста добре. Без съмнение колата заслужавала да бъде възстановена, което и решил да напарави екипт. 

Нов живот на стара кола 

Младежите обаче трябвало доста да се потрудят, докато извадят колата от блатото. За щастие, те разплагали с цялата необходима техника, затова решили да вземат със себе си ооще и Chevy Apache и два пикапа Ford F100. 

Ланс и Уайт с часове подравнявали земята и секли дърветата, за да извадя колите. Някои от тях били доста трудни за изваждане, все пак те нямали колела. Каросериите обаче били доста запазени, без значителни изгнили участъци. Въпреки това, всичките коли било закопани в земята доста надълбоко. 

Лодката обаче се оказала най-неочакваната находка за всички, затова момчетата взели нелекото решение да спасят и нея. Става дума за една от първите лодки от фибростъкло с уникален дизайн. Такива вече не може да се намерят. 

В горското автобунище имало и други автомобили, но екипът решил да вземе само най-доброто, което може да се ремонтира. 

Сега последователите на Ланс и Уайт очакват с нетърпение да раберат, дали спасените коли ще заживея втори живот Самите те уверяват, че ще стане именно така. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • бай Гъдю
    31.08.2020 11:12
    Ние му казваме СКРАП... ;)