Млада шофьорка шашна пътни полицаи с палавото си обяснение за отказа си да съдейства

  • 28.09.2018 9:20 /
  • 41263 /
  • 2
Млада шофьорка шашна пътни полицаи с палавото си обяснение за отказа си да съдейства

Водачка на автомобил отказала да даде проба на слюнка за тест за наркотици, като е казала, че е постъпила така, защото малко преди това е правила орален секс на приятеля си и не знае дали той не е употребявал забранени вещества, заявиха служителите на реда в съда.

Жената, която е от Порт Кембла, Австралия, била спряна от катаджиите, защото движението на колата и поведението на шофьорката й им се видяло подозрително. 

В съда, обаче, жената отрекла полицейските твърдения относно това, че е отказала да участва в теста за наркотици заради оралната любов. 

На съдебното заседание се появил адвокатът на австралийката Пол Кремър, който заявил, че клиентката му е била "дълбоко смутена и засрамена", когато е видяла твърденията, записани в полицейските документи относно случилото се на пътя.

Той казал, че клиентката му всъщност е отказала да участва в теста за наркотици, защото преди месеци тя била вече съдена за управляване под въздействието на наркотици в съда в Уолонгонг, и вярва, че е "жертва на системата".

Адвокатът поискал снизходителност за клиентката си, заявявайки, че младата шофьорка изучава физика в университета и е с ограничен доход, а в момента даже е бременна, пише Illawarra Mercury.

Първоначално, жената била подложена на тест за алкохол, но след това тя отказала даде проба на слюнка за тест за наркотици. Според пътните полицаи, водачката им казала, че е правила орален секс на приятеля си малко преди това и не знае дали той не е употребявал забранени субстанции, които да излязат в теста й. По думите на адвоката й, обаче, тя била казала само, че няма да съдейства, защото "това не е по Конституцията". 

Младата жена е била глобена 1200 долара и книжката й е отнета за период от шест месеца. /auto.blitz.bg

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • joro150
    28.09.2018 23:50
    бахти и минетчййката
  • хасмукар
    21.09.2020 5:44
    минеАтчийка звучи сякаш по-добре