Мъка: Mercedes започна да икономисва, реже тези модели

  • 09.09.2020 8:10 /
  • 2524 /
  • 0
Мъка: Mercedes започна да икономисва, реже тези модели

Компанията Mercedes-Benz потвърди отхвърлянето на купе и кабриолет S-Class, чието производство ще бъде завършено през следващата година и ще бъде единствената актуализация на новия цвят Cirrus Silver за 2021 година.

Причината e икономия на разходи при подготовка за разработването и производството на нови електрически превозни средства. Нишови модели, които включват относително малките и скъпи S Coupe и S Convertible, са намалени. Като замяна, Mercedes-Benz ще предложи на клиентите купе AMG GT и нов роудстър SL.

 S-класата купе и кабриолет са изградени на платформата на седана от поколение W222, който се произвежда от около седем години.

Секси блондинка остана само по бельо и си показа прелестите върху капака на Mercedes G-Class (СНИМКИ 18+)

Mercedes-Benz публикува последния тийзър на новото поколение лимузина S-Class, чиято премиера ще бъде на 2 септември. Наклонената линия на покрива в стил спортно купе може да се различи от предшественика си благодарение на различна оптика на главата в стила на новите CLS и E-Class, както и увеличена решетка.

 Задната част на флагманския модел от ново поколение може да се съди по публикувани преди това шпионски снимки, които показват хоризонтални светлини, свързани с хромирана линия.
 



Новият Mercedes-Benz S-Class ще бъде изграден върху мащабируема платформа MRA II, проектирана специално за най-големите модели на германската марка. Наличното оборудване ще включва адаптивно въздушно окачване и напълно управляемо шаси - задните колела ще се насочват под противоположния ъгъл на предните колела за повишена маневреност при ниска скорост.

Основната гама двигатели ще включва 6-цилиндрова мека хибридна технология и V8 агрегати. В допълнение, моделът ще има компресорни четворки. И накрая, новата S-класа ще запази V12 двигателя, който ще се предлага за първи път в комбинация със задвижване на всички колела./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ