Mitsubishi показа новия Outlander на първо официално ВИДЕО и СНИМКИ

  • 29.01.2021 9:20 /
  • 2371 /
  • 0
Mitsubishi показа новия Outlander на първо официално ВИДЕО и СНИМКИ

Компанията Mitsubishi е споделила фотографии и първото официално видео, показващо четвъртото поколение на Outlander. Кросоувърът, завършващ цикъла от тестове на офроуд, ще бъде представен на 16 февруари във вече традиционния онлайн формат за представяне.

Новият автомобил е изцяло обвит в камуфлаж, но външният му вид вече е разсекретен: по-рано Outlander попадна в обектива на фотошпиони без маскировка.

Основните черти на флагманския кросоувър са заимствани от шоу автомобила Engelberg Tourer 2019. Те включват дизайна на задната и предната оптика, както и формата на решетката на радиатора и предните подпори.

Известно е, че Outlander е технически унифициран с друг кросоувър на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi, Nissan X-Trail, построен на платформата CMF-C / D. Освен това, Outlander най-вероятно ще е оборудван с 2,5-литров бензинов двигател с 184 конски сили и 245 Nm въртящ момент. В Европа флагманът на Mitsubishi ще запази хибридния си силов агрегат.

Mitsubishi представи новият си кросоувър Xpander Cross

Шпионски снимки на очаквания автомобил

Оборудването ще включва подобрен контрол на всички колела Super All-Wheel Control (S-AWC) с активен преден диференциал и система за управление на въртящия момент (AYC), както и нов селектор на режима на движение. Последните, според уверенията на Mirsubishi, трябва да осигурят „уверено шофиране по всяко време и при всякакви метеорологични условия“.

Вижте Mitsubishi 500 - японският "брат" на гърбатия Запорожец СНИМКИ

Кадрите показват, че колата лесно преодолява плитки локви, ефективно преминава през кал, дрифти в снега, а също така се движи по протежение на овално трасе с наклон..

Според главния инженер на проекта Кентаро Хонда, новото поколение Outlander ще наследи всички силни страни на легендарния всъдеход Pajero: „Използвахме всичките си натрупани знания за шофиране по пътищата и офроуд от дългогодишен опит в участия в ралита и го приложихме за подобряване на новата платформа на нашата система Super All-Wheel Control (S-AWC) ". /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ