Mitsubishi обяви световните си премиери на автосалона в Женева

  • 26.02.2019 10:35 /
  • 6012 /
  • 0
Mitsubishi обяви световните си премиери на автосалона в Женева

За международното автомобилно изложение в Женева, което ще се проведе от 5 март до 17 март, Mitsubishi подготвя две световни премиери. Компанията ще представи електрически SUV Engerberg Tourer и новия компактен кросоувър ASX 2020 година на производство. 

Японските автомобилни производители също ще представят пикапа L200 в Европа за първи път и ще покажат иновативния пакет Dendo Drive House.

Новият имидж на Engerberg Tourer се появи тези дни на сайта Mitsubishi Motors, но техническите характеристики на автомобила не се разкриват. 

Обновиха кросоувъра Mitsubishi ASX на десетата година от живота му

Но за европейската версия на L200 е известно, че пикапът е проектиран в духа на утилитарен спортен SUV. Автомобилът е оборудван с новоразработен 2.2-литров турбо дизелов двигател, съчетан с 6-степенна автоматична (или механична) скоростна кутия.

Както е посочват от компанията, пакетът Dendo Drive House автоматично ще генерира и споделя енергия между автомобила и къщата. Това е система, състояща се от слънчеви панели и двупосочно зарядно устройство, използващо технология Vehicle-to-Home (V2H), както и домашна батерия и SUV Outlander PHEV. Пакетът ще спомогне за намаляване на сметките за електроенергия и намаляване на разходите за гориво. 

Обновеният кросовър Mitsubishi Outlander с още функции и версия със 7 места (СНИМКИ/ВИДЕО)

Друг интересен експонат на щанда на Mitsubishi е информационно-развлекателната система Mitsubishi Connect с технологията SDA (Smartphone-link Display Audio). Тя ще осигури сигурност, ще предостави допълнителна техническа информация за състоянието на автомобила, както и ще осигури достъп до развлекателни услуги./auto.blitz.bg

КОМЕНТИРАЙ